top of page
logo1.png

MEDVIRKENDE SKOLER OG INSTRUKTØRER

Maja1.jpg

Maja Juel-Hansen

Projektleder

Maja Juel-Hansen er uddannet Cand. Scient og har mere end 20 års erfaring som professionel danser, koreograf og underviser. Hun underviser i hip hop, contemporary, musical og kreativ dans og står bag danseapplikationen ”Badjango Dance Creator”.  

Oliver.jpg

Oliver Flor Jull

Oliver Flor Jull er født og opvokset i Danmark og begyndte at danse efter optagelse på Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense i 2008. Der blev han trænet i den klassiske Bournonville teknik. Fra 2008-2010 blev Oliver uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense. Derefter fra 2010-2012 fortsatte uddannelsen i København og til sidst tilbage til skolen i Odense for at afslutte 9 klasse. Efter 9 klasse søgte Oliver inspiration i udlandet, så hans eventyr fortsatte ved Interlochen Arts Academy i Michigan USA. Her dykkede han dybere ned i sine studier af både ballet og moderne dans. På Interlochen Arts Academy dansede Oliver understøttende, såvel som hovedroller i flere balletter, såsom Nødeknækkeren, Tornerose og Copelia. I 2015 blev han optaget på The Juillliard School of Music, Dance and Drama hvilket blev muliggjort med støtte fra Jerome L. Green Foundation Scholarship. På Juilliard fik Oliver
muligheden for at udvikle sig både kunstnerisk- men også personligt.

Instruktør på:

Nørre Fælled Skole


Klub: Bendixen dans (BD)

Kristina_edited.jpg

Kristina Stokkebroe

Kristina Stokkebroe er tidligere 5 dobbelt verdensmester i sportsdans indenfor stilarterne standard og latinamerikansk dans.
Kristina ejer sammen med hendes mand Peter Stokkebroe danseskolen Beat fabrikken i Risskov. Hun har 25 års undervisningserfaring og har undervist alle niveauer og aldre fra begyndere til verdensmestre over hele verden.
Udover danseskolen, driver Kristina også en af verdens største og førende træningslejre indenfor sportsdans “summerdancecamp” som årligt tiltrækker mere den 300 dansere og instruktører fra hele verden til danmark.

Instruktør på:

Ellevang skolen


Klub: Århus sportsdanserforening (ÅS)

Natasjajpg_edited_edited_edited.png

Kragerup skole

Instruktør og tekst følger...

Instruktør på:

Kragerup skole

Klub: Just Dance Studio Århus (JDS)

Nikolaj.JPG

Nikolaj Lund

Nikolaj startede med at danse da han kun var 2 år gammel, og har danset lige siden. Det har altid været Standard og Latin dans der har været hans fokus. Alt det hårde arbejde har bragt ham 7 Danmarksmesterskaber med sin nuværende partner Marta Kocik.
Nikolaj har også gjort stort indtryk internationalt, hvor han har opnået 2. Plads ved EM Amatør 10 Dans, og senest en 3. Plads ved VM Professionel 10 Dans.
Nikolajs anden kærlighed er musik. Imens han har en karriere som professionel danser, er han også kendt rundt omkring i verden som et stort dj talent. Han vandt En stor DJ konkurence “Burn Residency” i 2016 i Danmark, og har spillet omkring i verden lige siden.
Nikolaj og Marta blev nr. 3 ved Danmark Har Talent 2019 med deres show Joker & Harley Quinn

Instruktør på:

Hellerup Skole
Bagsværd Skole


Klub: Sportsdanserforeningen KAF (KAF)

IMG_6144.JPG

Hanne Klausen

Hanne er uddannet i DOF, standart/latin, hip hop, jazz, ballet, scenedans og koreografi. Hun har mere end 20 års undervinsingserfaring af både børn, unge og voksne. Til dagligt underviser hun på Bendix dans i København samt repræsenterer danmarks som professionelt danser i internationale konkurrencer

Instruktør på:

Holberg skolen

 

Klub: Bendixen Dans (BD)

Camilla_edited.jpg

Camilla Ritter

Camilla og er 19 år. Hun har danset siden hun var 4 år gammel, så dansen har været en kæmpe del af hendes liv siden hun var helt lille. Hun underviser i hip hop, disko og showdance på danseskolen ”Loft og Jensen dans” i Silkeborg.

Instruktør på:Resenbro skole


Klub: Silkeborg IF Dans (SIF)

Natasjajpg_edited_edited.png

Marie Jørgensen Skole

Instruktør og tekst følger...

Instruktør på:

Marie Jørgensen Skole


Klub: OSF/OASK Dans (OSF/OASK)

IMG_7726 (1).JPG

Celina Victoria Brandt

Tekst følger...

Instruktør på:

Nørre Fælled Skole


Klub: Bendixen dans (BD)

Eugen_edited_edited.jpg

Eugen Miu

Eugen er fra Rumænien og har danset i Danmark i en årrække. Eugen er en af Europas bedste dansere i standart og latin og underviser på danseskolen Århus sportsdanserforening (ÅS)

Instruktør på:

Ellevang skolen


Klub: Århus sportsdanserforening (ÅS)

Natasjajpg.jpg

Natasja Espersen

Danseunderviseren er Natasja Espersen. Natasja har flere års undervisningserfaring i musical, hip hop, moderne dans og standard/latin. Natasja har deltaget i flere forestillinger i både ind -og udlandet i samarbejde med  Dansk Talentakademi og Black Box Dance Company.

Instruktør på:

Tyholm skole

Limfjordsskolen Struer

Bremdal skole


Klub: Struer Sportsdanserforening (STS)

Medvirkende
Start
bottom of page